Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Kontakt
Der er 3 varer.
Underkategorier
 • Bornholms mosteri
  På Bornholms Mosteri fremstiller vi økologisk saft og most, der smager dejligt og samtidig skaber jobs til socialt udsatte. Vi sætter en ære i at rendyrke råvarens originale smag samt fremelske potentialet – naturligt såvel som menneskeligt.
 • Øl fra Svaneke Bryghus
  Svaneke Bryghus brygger ufiltreret specialøl med udgangspunkt i fem ingredienser; vand, malt, humle, gær og tid. Den femte ingrediens "tid" er hemmeligheden bag den gode ølsmag. Og derfor giver vi altid øllet den tid, det kræver. Brygmesteren skaber og følger vores øl med ønsket om smagsmæssig balance. Intet forlader bryggeriet før han er tilfreds med kvaliteten. Svæver du over Svaneke i luftballon, vil du se, at bryggeriets tag er dækket med solceller. Med adresse på Danmarks mest solrige plet, giver det god mening at lade solen bidrage i brygprocessen. I Svaneke har vi brygget og tappet siden opstarten i 2000. Svaneke Bryghus er kendt for er at brygge godt øl. Brygmesteren udforsker øllets muligheder, leger med begrebet, men bevæger sig ikke ud i det ekstreme. En øl skal hvile i sig selv – lige som den der drikker den. www.svanekebryghus.dk
 • Spiritus Fra Den Bornholmske Spritfabrik
  I perioden fra 1855 til 1920 lå der et dampbrænderi i Hasle, hvor man blandt andet producerede anerkendte Akvavitter. Produktionen var karakteriseret af håndværksmæssig omhu og gode råvarer - og det gælder også i dag, hvilket kan smages i hver eneste dråbe. Med etableringen af Den Bornholmske Spritfabrik i 1994 blev produktionen af akvavit genoptaget på Bornholm. »Bornholmer Akvavit« er siden da fremstillet på øen efter at have været fremstillet forskellige steder de sidste 70 år. Denne akvavit udgør sammen med Bornholmer 1855 Traditions Akvavit og Bornholmer Bitter grundstenene i vores sortiment. Vi har de sidste år produceret en række årstid Akvavitter, En Påskeakvavit, en Sommer akvavit, en Honningsyp, og en Bornholmer Juleakvavit. Det sidste skud på marked er lanceringen af Bornholmer Drammen SEVABLØDDA. Se mere under fanen til venstre. Med håbet om, at også De vil få glæde af produkterne, ønsker vi Dem god fornøjelse.
 • The Fra Svaneke Købmandshandel
  The der er pakket hos den lille købmandshandel i Svaneke.
 • Vin Fra Lille Gadegaard
  Vinmarken på 30.000 kvadratmeterer siden 2000 plantet til med rødvinssorterne Rondo, Frühbourgunder, Regent og Bolero samt hvidvinssorterne Orion, Solaris. Vi har også solbær- og stikkelsbærbuske. Det, vi lever af, er vores mousserende frugtvine på ribs og solbær. Et sikkert produkt, da disse frugtbuske har lært at leve med vores skiftende vejr på øen. De modner midt på sommeren, hvor solen kaster sit dejlige lys i store mængder. Druer derimod ønsker et langt og solrigt efterår. Det får vi forhåbentlig om nogle hundrede år.
 • The fra Bornholms Thehandel
  Bornholms Thehandel er en af landets mest alsidige og kompetente specialforretninger for the og kaffe. For os har kvalitet, udvalg og ekspertise højeste prioritet: vi udvælger og importerer selv vores varer, og vi brænder for at levere oplevelser i topkvalitet til alle vores kunder.
 • Fuglesang haveparadis
  2 km udenfor Svaneke med udsigt til Østersøen og ChristiansØ ligger besøgshaven Fuglesang; et 11.000 kvm stor engelsk/orientalsk inspireret haveanlæg. Det er et nedlagt landbrug, hvor vi (Else-Marie og Sven Erik) har bygget en have op fra bunden. Haven er opdelt i mindre afdelinger og det hele er bundet sammen af en 63 m lang pergolagang, der fører op til havens midte. Fællesnævneren er roser, hvoraf der er mere end 400 forskellige samt sten og vand. I haven, der er tegnet af Else-Marie, er der desuden mange forskellige syrener, paradisæbler og røn, hundredvis af liljer, store staudebede og mange sjældne træer og buske. Man er meget velkommen til at nyde medbragt mad eller kaffe i haven, men hunden skal blive udenfor.
 • Bornholms Bolcheværksted
  DET SMAGER BARE LIDT BEDRE, NÅR DET ER HÅNDLAVETHos Bornholms Bolcheværksted kreerer vi ikke perfektion, men rustikke bolcher med unikke smagsindtryk, hvor du ikke er i tvivl om, at alt er lavet med hjertelighed og med stor dedikation og respekt for et gammelt håndværk. Vores lille bolcheværksted drives med stor passion og vi sætter en ære i at lave bolcher der både kan fremkalde barndomsminder, men ligeledes også kan skabe nye smagsoplevelser. Her hos Bornholms Bolcheværksted er vi enige om, at et bolche bare smager lidt bedre, når det er håndlavet.Vi fremstiller bolcher over åben ild, stadig med håndkraft og på opskrifter vi selv har udviklet og stadig udvikler på. Alle bolcher er fremstillet på Bornholm, af bornholmere – så bliver det ikke mere bornholmsk end det. Grundlæggeren af Bornholms Bolcheværksted, Liselotte Funch Witt, har altid haft en skabertrang og en fascination af, at man kan fremstillet et så fantastisk produkt med så få råvarer og ved hjælp af egen håndkraft. Liselotte startede Bornholms Bolcheværksted i 2012 og har med hjælp fra sønner, svigerdøtre og andet familie skabt et rustikt delikatesse-værksted med et æstetisk design.
 • Mostballaden
  I efteråret 2009 startede vi vores æblemosteri Mostballaden her på Soldalen lidt uden for Olsker. Stedet her er oprindeligt en af de gamle æbleplantager på Nordlandet – en plantage som vel og mærke blev drevet efter naturlige dyrkningsmetoder siden 1938.                                                                                                                                        Vores mosteri forarbejder udelukkende friske, solmodne, bornholmske æbler og bær. Den korte vej fra jord til bord sammen med den lokale forankring er af afgørende vigtighed for os. Vi lægger vægt på en skånsom forarbejdning uden ekstra vand, konserveringsmidler, koncentrater eller tilsætningsstoffer. Mostballaden´s produkter er ikke økologisk godkendt. Vores æbler kommer dels fra forskellige private haver med typisk ældre, store træer, dels fra frugtplantagen St. Dalbygård og fra egen frugthave samt fra diverse høstaftaler. I alt mellem 40 og 50 skiftende steder på Bornholm. En økologisk godkendelse er derfor af praktiske årsager på nuværende tidspunkt ikke realistisk for vores bedrift. Men når det er sagt, så mener vi bestemt at : Mostballaden’s Most samt vores andre æblespecialiteter er højkvalitetsprodukter fra Regionen og for Regionen. Mvh Mostballaden
 • Snaps Bornholm
  Bag Snaps Bornholm står tre venner – Simon Lorentzo Jensen, John Oxlade og Jesper Kleine Rasmussen. Vi har gennem flere år i privat regi lavet vores egen chilisnaps, som har været vældig populær i vennekredsen. I 2015 opstod tanken om at sætte snapsen i produktion, og jagten på en producerende samarbejdspartner gik ind. Det førte os til Bornholm og til De Bornholmske Spritfabrikker i Nexø. Mødet med Bornholm og indehaveren Niels Frost Jensen og hans hustru Erna gjorde det klart, at vi havde fundet den perfekte samarbejdspartner. Niels deler nemlig vores store passion for snaps, og det tog os ikke lang tid at blive enige om at lege og eksperimentere med naturlige, økologiske ingredienser for at nå frem til en bornholmsk akvavit af fineste kvalitet. En snaps brygget på stolte traditioner tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne. Vi er i Snaps Bornholm dedikerede og 100% fokuserede på at give dig en god oplevelse med vores produkter. Vi glæder os til i fremtiden at byde på nye, innovative og spændende Snapse-varianter – f.eks. eksperimenterer vi lige nu med en gorgonzola-variant, der tegner lovende
 • Sueños kafferisteri
  Om Sueños Sueños er en socialøkonomisk virksomhed grundlagt i 2007 af Jakob Kronik og Helle Munk Ravnborg. Gennem nære personlige og arbejdsmæssige venskaber har vi lært Nicaragua at kende og vores drøm er, at noget af det, vi oplever som det bedste fra Nicaragua, som for eksempel kaffen, menneskene som du kan læse om her på hjemmesiden, og stilheden i bjergene, må komme til glæde både i Nicaragua og i Danmark. Café Sueños bygger på principperne om dyrkningsformer helt fri for kunstgødning og anvendelse af pesticider, belønning af kvalitet og direkte handel. Café Sueños er en single estate og strictly high grown (SHG) kaffe.
 • Bornholmerhampen
  Med Bornholmerhampen har vi igangsat en produktion af økologisk industrihamp med det formål at forarbejde frø og blade til forskellige sunde fødevarer. Ud over at være en plante der imødekommer alle krav om bæredygtighed besidder fødevarer indeholdende hamp en masse sundhedsfremmende egenskaber. Et af nøgleordene i vores virksomhed er kvalitet og bæredygtighed i enhver forstand: hampen optager med sin kraftige bladvækst store mængder co2, produktionen er økologisk og forarbejdningen foregår lokalt. Vores hampeprodukter kan således karakteriseres som klimavenlige fødevarer, idet man kan følge deres korte vej fra jord til bord, ligesom at hampen i sig selv er god for klimaet. Bag os ligger en årelang interesse for sunde fødevarer, miljøspørgsmål og økologi, ligesom vi mener, at Bornholm som lokalitet med mange grønne initiativer og gode samarbejdsmuligheder er det perfekte sted at realisere et hampeeventyr.