Der er ingen varer
Underkategorier
 • Bornholms mosteri
  På Bornholms Mosteri fremstiller vi økologisk saft og most, der smager dejligt og samtidig skaber jobs til socialt udsatte. Vi sætter en ære i at rendyrke råvarens originale smag samt fremelske potentialet – naturligt såvel som menneskeligt.
 • Øl fra Svaneke Bryghus
  Svaneke Bryghus brygger ufiltreret specialøl med udgangspunkt i fem ingredienser; vand, malt, humle, gær og tid. Den femte ingrediens "tid" er hemmeligheden bag den gode ølsmag. Og derfor giver vi altid øllet den tid, det kræver. Brygmesteren skaber og følger vores øl med ønsket om smagsmæssig balance. Intet forlader bryggeriet før han er tilfreds med kvaliteten. Svæver du over Svaneke i luftballon, vil du se, at bryggeriets tag er dækket med solceller. Med adresse på Danmarks mest solrige plet, giver det god mening at lade solen bidrage i brygprocessen. I Svaneke har vi brygget og tappet siden opstarten i 2000. Svaneke Bryghus er kendt for er at brygge godt øl. Brygmesteren udforsker øllets muligheder, leger med begrebet, men bevæger sig ikke ud i det ekstreme. En øl skal hvile i sig selv – lige som den der drikker den. www.svanekebryghus.dk
 • Snaps Bornholm
  Bag Snaps Bornholm står tre venner – Simon Lorentzo Jensen, John Oxlade og Jesper Kleine Rasmussen. Vi har gennem flere år i privat regi lavet vores egen chilisnaps, som har været vældig populær i vennekredsen. I 2015 opstod tanken om at sætte snapsen i produktion, og jagten på en producerende samarbejdspartner gik ind. Det førte os til Bornholm og til De Bornholmske Spritfabrikker i Nexø. Mødet med Bornholm og indehaveren Niels Frost Jensen og hans hustru Erna gjorde det klart, at vi havde fundet den perfekte samarbejdspartner. Niels deler nemlig vores store passion for snaps, og det tog os ikke lang tid at blive enige om at lege og eksperimentere med naturlige, økologiske ingredienser for at nå frem til en bornholmsk akvavit af fineste kvalitet. En snaps brygget på stolte traditioner tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne. Vi er i Snaps Bornholm dedikerede og 100% fokuserede på at give dig en god oplevelse med vores produkter. Vi glæder os til i fremtiden at byde på nye, innovative og spændende Snapse-varianter – f.eks. eksperimenterer vi lige nu med en gorgonzola-variant, der tegner lovende
 • Østersøens Brænderi
  Østersøens Brænderi – Bornholms Destilleri er et lille håndværksdestilleri beliggende på Rønne havn.Her producerer jeg små partier af kvalitetsspiritus, alt inspireret af den bornholmske natur.Jeg lægger stor opmærksomhed i hver eneste flaske som, hver især bærer et individuelt håndskrevet nr.I alle produkter er der er lang tids tanker og eksperimentering før endelig frigivelse ligesom kun de allerbedste ingredienser får lov at blive en del af produkterne. I alle produkter er der er lang tids tanker og eksperimentering før endelig frigivelse ligesom kun de allerbedste ingredienser får lov at blive en del af produkterne.Alt min spiritus bliver destilleret på Bornholm i min pot still “Lilly” opkaldt efter min datter. “Lilly” er et destillationsapparat med en kedel på ca 200 liter i stand til at frembringe de mest fantastiske dråber.
 • Nord Snaps
  Det Bornholmske og danske frokostebord og dertil hørende retter har nu endelig fået den helt rigtige dansepartner i Nord snapsen. Fedmen og den røgede smag i fisken. De syrlige, krydrede og bløde sild, med de knasende løg, den lune leverpostej og alle de dejlige danske specialiteter. De er fantastiske at nyde Ries snaps til. Det er lykkedes Rie Uldahl at lave flere snapse som er bløde og velsmagende, som man ikke bare skal ”kyle ned” og gyse.Og netop det har været en af Ries store drivkræfter, at det gys skulle udeblive under middagen og til gengæld nydes som en smagsoplevelse der komplimenterer maden. Ud over frokostbordet nydes hendes snapse også alene, som en sjus, til snacks, kager og mange andre retter samt delikatesser.
 • Bornholms Thehandel
  Gitte og Phillip som ejer og driver Bornholms thehandel, har det vildeste the og kaffe udvalg som hjertet begære, med over 300 forskellige the blends og en masse forskellige kaffe sorter i verdensklasse. Når man besøger Bornholm, er et besøg hos Bornholms Thehandel i Rønne, bestemt et must for enhver the og kaffe elsker.Men hvis man ikke lige skal til øen, kan man heldigvis bestille deres lækre varer her hos os ;)  
 • Bornholmerhampen
  Med Bornholmerhampen har vi igangsat en produktion af økologisk industrihamp med det formål at forarbejde frø og blade til forskellige fødevarer og hudpleje produkter. Ud over at være en plante der imødekommer alle krav om bæredygtighed er fødevarer af hamp ganske sunde, ligesom at hampefrøolien anvendt i hudpleje kan noget helt særligt.