Der er ingen varer
Underkategorier
 • Bornholms mosteri
  På Bornholms Mosteri fremstiller vi økologisk saft og most, der smager dejligt og samtidig skaber jobs til socialt udsatte. Vi sætter en ære i at rendyrke råvarens originale smag samt fremelske potentialet – naturligt såvel som menneskeligt.
 • Øl fra Svaneke Bryghus
  Svaneke Bryghus brygger ufiltreret specialøl med udgangspunkt i fem ingredienser; vand, malt, humle, gær og tid. Den femte ingrediens "tid" er hemmeligheden bag den gode ølsmag. Og derfor giver vi altid øllet den tid, det kræver. Brygmesteren skaber og følger vores øl med ønsket om smagsmæssig balance. Intet forlader bryggeriet før han er tilfreds med kvaliteten. Svæver du over Svaneke i luftballon, vil du se, at bryggeriets tag er dækket med solceller. Med adresse på Danmarks mest solrige plet, giver det god mening at lade solen bidrage i brygprocessen. I Svaneke har vi brygget og tappet siden opstarten i 2000. Svaneke Bryghus er kendt for er at brygge godt øl. Brygmesteren udforsker øllets muligheder, leger med begrebet, men bevæger sig ikke ud i det ekstreme. En øl skal hvile i sig selv – lige som den der drikker den. www.svanekebryghus.dk
 • Spiritus Fra Den Bornholmske Spritfabrik
  I perioden fra 1855 til 1920 lå der et dampbrænderi i Hasle, hvor man blandt andet producerede anerkendte Akvavitter. Produktionen var karakteriseret af håndværksmæssig omhu og gode råvarer - og det gælder også i dag, hvilket kan smages i hver eneste dråbe. Med etableringen af Den Bornholmske Spritfabrik i 1994 blev produktionen af akvavit genoptaget på Bornholm. »Bornholmer Akvavit« er siden da fremstillet på øen efter at have været fremstillet forskellige steder de sidste 70 år. Denne akvavit udgør sammen med Bornholmer 1855 Traditions Akvavit og Bornholmer Bitter grundstenene i vores sortiment. Vi har de sidste år produceret en række årstid Akvavitter, En Påskeakvavit, en Sommer akvavit, en Honningsyp, og en Bornholmer Juleakvavit. Det sidste skud på marked er lanceringen af Bornholmer Drammen SEVABLØDDA. Se mere under fanen til venstre. Med håbet om, at også De vil få glæde af produkterne, ønsker vi Dem god fornøjelse.
 • Vin Fra Lille Gadegaard
  Vinmarken på 30.000 kvadratmeterer siden 2000 plantet til med rødvinssorterne Rondo, Frühbourgunder, Regent og Bolero samt hvidvinssorterne Orion, Solaris. Vi har også solbær- og stikkelsbærbuske. Det, vi lever af, er vores mousserende frugtvine på ribs og solbær. Et sikkert produkt, da disse frugtbuske har lært at leve med vores skiftende vejr på øen. De modner midt på sommeren, hvor solen kaster sit dejlige lys i store mængder. Druer derimod ønsker et langt og solrigt efterår. Det får vi forhåbentlig om nogle hundrede år.
 • Bornholms Bolcheværksted
  DET SMAGER BARE LIDT BEDRE, NÅR DET ER HÅNDLAVETHos Bornholms Bolcheværksted kreerer vi ikke perfektion, men rustikke bolcher med unikke smagsindtryk, hvor du ikke er i tvivl om, at alt er lavet med hjertelighed og med stor dedikation og respekt for et gammelt håndværk. Vores lille bolcheværksted drives med stor passion og vi sætter en ære i at lave bolcher der både kan fremkalde barndomsminder, men ligeledes også kan skabe nye smagsoplevelser. Her hos Bornholms Bolcheværksted er vi enige om, at et bolche bare smager lidt bedre, når det er håndlavet.Vi fremstiller bolcher over åben ild, stadig med håndkraft og på opskrifter vi selv har udviklet og stadig udvikler på. Alle bolcher er fremstillet på Bornholm, af bornholmere – så bliver det ikke mere bornholmsk end det. Grundlæggeren af Bornholms Bolcheværksted, Liselotte Funch Witt, har altid haft en skabertrang og en fascination af, at man kan fremstillet et så fantastisk produkt med så få råvarer og ved hjælp af egen håndkraft. Liselotte startede Bornholms Bolcheværksted i 2012 og har med hjælp fra sønner, svigerdøtre og andet familie skabt et rustikt delikatesse-værksted med et æstetisk design.
 • Mostballaden
  I efteråret 2009 startede vi vores æblemosteri Mostballaden her på Soldalen lidt uden for Olsker. Stedet her er oprindeligt en af de gamle æbleplantager på Nordlandet – en plantage som vel og mærke blev drevet efter naturlige dyrkningsmetoder siden 1938.                                                                                                                                        Vores mosteri forarbejder udelukkende friske, solmodne, bornholmske æbler og bær. Den korte vej fra jord til bord sammen med den lokale forankring er af afgørende vigtighed for os. Vi lægger vægt på en skånsom forarbejdning uden ekstra vand, konserveringsmidler, koncentrater eller tilsætningsstoffer. Mostballaden´s produkter er ikke økologisk godkendt. Vores æbler kommer dels fra forskellige private haver med typisk ældre, store træer, dels fra frugtplantagen St. Dalbygård og fra egen frugthave samt fra diverse høstaftaler. I alt mellem 40 og 50 skiftende steder på Bornholm. En økologisk godkendelse er derfor af praktiske årsager på nuværende tidspunkt ikke realistisk for vores bedrift. Men når det er sagt, så mener vi bestemt at : Mostballaden’s Most samt vores andre æblespecialiteter er højkvalitetsprodukter fra Regionen og for Regionen. Mvh Mostballaden
 • Snaps Bornholm
  Bag Snaps Bornholm står tre venner – Simon Lorentzo Jensen, John Oxlade og Jesper Kleine Rasmussen. Vi har gennem flere år i privat regi lavet vores egen chilisnaps, som har været vældig populær i vennekredsen. I 2015 opstod tanken om at sætte snapsen i produktion, og jagten på en producerende samarbejdspartner gik ind. Det førte os til Bornholm og til De Bornholmske Spritfabrikker i Nexø. Mødet med Bornholm og indehaveren Niels Frost Jensen og hans hustru Erna gjorde det klart, at vi havde fundet den perfekte samarbejdspartner. Niels deler nemlig vores store passion for snaps, og det tog os ikke lang tid at blive enige om at lege og eksperimentere med naturlige, økologiske ingredienser for at nå frem til en bornholmsk akvavit af fineste kvalitet. En snaps brygget på stolte traditioner tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne. Vi er i Snaps Bornholm dedikerede og 100% fokuserede på at give dig en god oplevelse med vores produkter. Vi glæder os til i fremtiden at byde på nye, innovative og spændende Snapse-varianter – f.eks. eksperimenterer vi lige nu med en gorgonzola-variant, der tegner lovende
 • Østersøens Brænderi
  Østersøens Brænderi – Bornholms Destilleri er et lille håndværksdestilleri beliggende på Rønne havn.Her producerer jeg små partier af kvalitetsspiritus, alt inspireret af den bornholmske natur.Jeg lægger stor opmærksomhed i hver eneste flaske som, hver især bærer et individuelt håndskrevet nr.I alle produkter er der er lang tids tanker og eksperimentering før endelig frigivelse ligesom kun de allerbedste ingredienser får lov at blive en del af produkterne. I alle produkter er der er lang tids tanker og eksperimentering før endelig frigivelse ligesom kun de allerbedste ingredienser får lov at blive en del af produkterne.Alt min spiritus bliver destilleret på Bornholm i min pot still “Lilly” opkaldt efter min datter. “Lilly” er et destillationsapparat med en kedel på ca 200 liter i stand til at frembringe de mest fantastiske dråber.
 • Nord Snaps