Der er 10 varer.

Karamel Kompagniets allerførste karamel blev skabt i et køkken på Bornholm ud fra bedstemor Knightbridges gamle bog med opskrifter. Anna og Carsten lavede den for at teste, om de kunne gå i hendes fodspor. Det var en kakaokaramel, lidt klistret, men blød og lækker og med den helt rigtige smag af ægte håndværk, kærlighed og historie. God nok til at give dem tro på, at de kunne genskabe et gammelt engelsk karameleventyr.

Derfor blev Karamel Kompagniet grundlagt i 2004, da Anna og Carsten åbnede en af Danmarks hyggeligste butikker på den stejle og smalle hovedgade i landets eneste bjergby, Gudhjem. For 1.000 år siden var Gudhjem en af Østersøens vigtige vikingehavne, og de eksotiske varer fra Istanbul og Mellemøsten fandt via de russiske floder vej til byen. Dengang var krydderier sjældne og dyrebare skatte. Det er de stadig i karamelkogeriet, hvor hylderne bugner af ingredienser fra nær og fjern: Kakao, kokos, chili, ingefær, sydesalt fra Læsø, hyldeblomst og meget mere, der dufter og smager af historie og tradition.
 
Hver eneste karamel er personligt lavet af vores karamelmester, og skabt i en karamelkoger, hvis smukke kobber nænsomt er blevet banket ud med en hammer for mange årtier siden. Hver enkelt variant af karamellerne er blevet skabt med omhu og respekt for de fine ingredienser. F.eks. er saltkaramellerne med ægte sydesalt fra Læsø, og saltet bliver ikke bare blandet i karamelkogeren, men bliver i stedet håndpisket ind i den færdige karamelmasse. For kun på den måde kan karamelmesteren sikre, at saltets særlige konsistens bevares.
 
Bløde karameller er en levende masse, der kræver stor erfaring og omhyggelighed, for lige så fantastisk som de smager, lige så sarte og skrøbelige er de at arbejde med.