Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Kontakt
Der er 6 varer.

KjaerStrup blev etableret i maj 1999 af Birgitte Kjær og Peter Bræstrup. Birgitte og Peter er uddannet i København i henholdsvis tekstil- og restaurationsbranchen. Efter endt uddannelse, joberfaring og en del rejseaktivitet vendte de i 1997 tilbage til fødeøen Bornholm for at starte selvstændig virksomhed. 

Det blev til en delikatesseforretning med et højt kvalitetsniveau og et stort sortiment, hvori chokoladen indgik. Det var chokoladen der solgte, så alle produkter undtaget chokolade, kaffe, vin og te blev droppet, og en ny virksomhed blev født. 

Hele 1998 gik med at udvikle konceptet, skole i Belgien og praktik hos Tina Jacobsen, Frederiksberg Chokolade. I 1999 var konceptet klart. Et koncept, hvor alt det man ikke gør i branchen var med - åben produktion, papemballage og et lille sortiment. De som troede på konceptet, kunne tælles på en enkelt hånd. 

Produktion og butik var placeret i en bygning med lejlighed og loftrum. Efter første år blev loftrummet inddraget, efter andet år blev lejligheden inddraget, og efter tredje år blev naboejendommen erhvervet.