Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Kontakt
Der er ingen varer
Underkategorier
 • Bornholmerbrættet
 • Granitværkstedet i Aarsdale Mølle
 • Jylkat T-shirts
  Jylkat Scandinavia er et lille dansk firma, der beskæftiger sig med salg af tøj. Det tøj vi sælger er designet af os selv. Navnet Jylkat stammer fra det bornholmske ord "jyljkat" der betyder pindsvin. Firmaet er navngivet efter denne, eftersom vores første produkt var en t-shirt med et print af et pindsvin med teksten "JYLKAT" - t-shirten startede som en intern joke blandt nogle værnepligtige på Skive Kaserne, men blev hurtigt til noget større end en stues mærkelige påfund.
 • Bornholmsk shampoo & balsam
  Disse produkter er håndrørt og består udelukkende af økologiske råvarer.Emballage er ligeledes biologisk nedbrydelig og fri for pvc og farvestoffer.Alle produkterne er lavet af økologiske råvarer. Lavet så enkelt som muligt. Uden brug af syntetiske tilsætningsstoffer. Produkterne er produceret af Kirsten Hansen og hendes virksomhed hedder www.Knajlinj.dk
 • Bornholmerbørsten
  Bornholm`s mindste men hyggeligste gårdbutik ligger i Ibsker v/Ibs kirke lidt udenfor Svaneke hos Nisse &Trolde Kompagniet. I gårdbutikken er der både Børster og koste. Se en børstenbinder arbejde, her designes-fremstilles og sælges kun egne produkter. Gården repræsenterer de eneste tilbageblivende Børstenbindere her på Øen. Alle vores børster kaldes bornholmerbørsten og i butikken findes et stort udvalg af bl.a kopbørster(opvaskebørster),gadekoste,støvpensler,stuekoste og mange andre håndbundne naturbørster.
 • Sæbemageriet Bornholm
  Sæbemageriet ligger i Østerlars på Bornholm, ti skridt og et lille hop fra rundkirken. vi sælger sæbe som er håndlavet.
 • Forfatter Pernille Boelskov
  Forfatter, journalist og nytilflytter på Bornholm. Vild med karbade og kage, solskin og sociale medier – og prøver at tage mig sammen til at blive vinterbader i Hasle. GRANITGRAVEN er min første roman. I 2010 debuterede jeg i novellesamlingen Terror i København, hvor min novelle og 11 andre noveller blev udvalgt til samlingen ud af 126 bidrag. Når jeg ikke skriver … bruger jeg bl.a. tiden på rejser, musik, venner, Berlin, radio, bøger i stakkevis eller på iPad’en, aviser, Irland, kaffe, jazz, solskin, sociale medier, Trivial Pursuit og selvfølgelig Jens.
 • Bornholm – Folk, fæ og foodies
  Bornholm er de seneste år igen blevet en trendy destination, når der skal holdes sommerferie. Det skyldes bl.a. den rige madkultur, der efterhånden har markeret Bornholm som et gastronomisk slaraffenland. Fra gourmetrestauranter og gårdbutikker, der sælger lokale lam, marmelade fra Danmarks eneste havtornplantage, lokalt producerede råvarer og alt, hvad luksusmaven begærer, til landets største kokkekonkurrence, der afholdes på havnen i Gudhjem. Madkulturen er ret synlig på den lille ø i Østersøen.  
 • Ailefo Økologisk modellervoks
  Ailefo økologisk modellervoks er udelukkende produceret på levnedsmiddelgodkendte råvarer. Dit barn kan smage modellervoksen, som dog heldigvis ikke smager godt. Ailefo økologisk modellervoks er farvet med naturlige farvestoffer. Vi bruger udtræk fra blandt andet blågrøn alge, svampen Blakeslea Trispora, græs og andre grønne planter, røde frugter og grøntsager og brændt sukker. Alle farver er testet og særlig udvalgt i samarbejde med Christian Hansen A/S. En af verdens førende virksomheder inden for forskningen i naturlige farvestoffer.
 • Øko Kluden
  Øko kluden er opstået efter mange forespørgelser fra kunder i Helsekosten Rønne. Kunderne ønskede en klud som var økologisk og gerne fremstillet lokalt, af ren bomuld og en god kvalitet som kan holde til nogetDa Hanne ikke kunne finde nogle klude der opfyldte disse krav, bestemte Hanne síg for at fremstille dem selv.Da der kun er 24 timer i døgnet, har Hanne ansat sin bedste veninde til at fremstille dem, da hun er meget omhyggelig med både kvalitet og finish.Øko kludene er fremstillet af det fineste økologiske bomuldsgarn fra Italien.