Der er ingen varer
Underkategorier
  • Bornholmerbrættet
  • Bornholmerbørsten
    Bornholm`s mindste men hyggeligste gårdbutik ligger i Ibsker v/Ibs kirke lidt udenfor Svaneke hos Nisse &Trolde Kompagniet. I gårdbutikken er der både Børster og koste. Se en børstenbinder arbejde, her designes-fremstilles og sælges kun egne produkter. Gården repræsenterer de eneste tilbageblivende Børstenbindere her på Øen. Alle vores børster kaldes bornholmerbørsten og i butikken findes et stort udvalg af bl.a kopbørster(opvaskebørster),gadekoste,støvpensler,stuekoste og mange andre håndbundne naturbørster.
  • Bornholm – Folk, fæ og foodies
    Bornholm er de seneste år igen blevet en trendy destination, når der skal holdes sommerferie. Det skyldes bl.a. den rige madkultur, der efterhånden har markeret Bornholm som et gastronomisk slaraffenland. Fra gourmetrestauranter og gårdbutikker, der sælger lokale lam, marmelade fra Danmarks eneste havtornplantage, lokalt producerede råvarer og alt, hvad luksusmaven begærer, til landets største kokkekonkurrence, der afholdes på havnen i Gudhjem. Madkulturen er ret synlig på den lille ø i Østersøen.  
  • Øko Kluden
    Øko kluden er opstået efter mange forespørgelser fra kunder i Helsekosten Rønne. Kunderne ønskede en klud som var økologisk og gerne fremstillet lokalt, af ren bomuld og en god kvalitet som kan holde til nogetDa Hanne ikke kunne finde nogle klude der opfyldte disse krav, bestemte Hanne síg for at fremstille dem selv.Da der kun er 24 timer i døgnet, har Hanne ansat sin bedste veninde til at fremstille dem, da hun er meget omhyggelig med både kvalitet og finish.Øko kludene er fremstillet af det fineste økologiske bomuldsgarn fra Italien.