Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Kontakt
Der er 1 vare.

Det berømte Anisbrød fra Le Port

Historien Anisbrød og Le Port hører sammen, og går faktisk tilbage til 1976, da Jette Jantzen købte Vang Bodega – og gjorde den til gourmet restaurant, under navnet Le Port. Jette eksperimenterede længe med at få det helt rigtige brød til restauranten og efter et par år lykkedes det med det nu ”berømte anisbrød” Anders Lund Madsen skrev i en artikel i EB om Bornholm og Le Port: ” Og brødet må vi ikke glemme med en så enestående skorpe og fennikel-aroma at talrige snushaner fra ind- og udland har forsøgt at lure hende opskriften af.”

Jettes søn, Kim og svigerdatter, Gabriela har i 2012 overtaget Le Port, og dermed også anis-brødet, som serveres til næsten alle retter. Og man kan nu tage en lille bid af Le Port og Bornholm med hjem i form af en færdig Anisbrød-melblanding.