
Bornholms Mosteri Økologisk Hindbær saft, 275 ml

Økologisk Ølandshvede og Hampemel fra Bornholmerhampen
Hampemel er karakteriseret ved at have et højt indhold af protein og fibre og har en let nøddeagtig smag.
Ølandshvede giver brødet en luftig struktur og en god saftig krumme.
Kan også bruges i pandekager, tærtedej eller pizza - kun fantasien sætter grænser,
Er en perfekte melblanding til to brød eller en gang boller.
Min. holdbarhed 30 dage.
Bedst før:
#Bornholmskevarer.dk #Bornholmerhampen #Bornholmerhamp #Bornholmsk the #Økologisk the #Te fra Bornholm #Hampemel #Biodynamisk #taste of Bornholm
Fint formalede og sigtede økologiske hvedekerner uden skaldele
Prima hvedemel , med et højt glutenindhold.
Bedst før: 26.07.23 (men god væsentlig længere)
Bland min. 6 slags pasta og spar 10%*
(Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen)
Der findes nu hele 17 forskellige lækre Pastariget pasta varianter fra Bornholm:
Naturel, Basilikum-hvidløg, Fuldkorn, Kantarel, Tang, Chilli, Citron Peber, Safran, Oliven, Sort-hvidløg, Rødbede, Ramsløg, Choko, Trøffel, Ingefær, Manitoba.
Pastarigets pasta fungerer også godt i en lasagne, hvor den kan erstatte traditionelle plader. Læg den i lag med f.eks. Bolognese og Mornaysauce, og bag den i cirka 15 min. ved 250 grader så den bliver gratineret.
*Gælder ikke i forvejen nedsat pasta, herunder Stop Madspild.
Smag og nyd 8 økologiske snapse fra Snaps Bornholm i denne rigtig fine gaveæske som indeholder 8 stk. 5 cl flasker.
Hold din helt egen snapse og cocktailsmagning, med denne smukke gaveæske fra Bornholm Spirtis.
Gaveæsken indeholder otte forskellige snapse, akvavitter og dram, som byder på det bedste fra Bornholm.
Log venligst ind først.
Log ind
Opret en gratis konto for at gemme 'Elsker' elementer.
Log indHjemmesiden anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik, annoncering og teknisk funktionalitet.
Herunder cookies fra tredjeparter. Ved fortsat brug af siden accepterer du brugen af cookies (Persondata & Cookie Politik)
Opret en gratis konto for at bruge ønskelister.
Log ind