
Nykers Økologiske Bornholmske rugbrødskiks

Pasta fra Pastariget i Svaneke på Bornholm, Manitoba Pastaen bliver produceret af manitobamel, som kun bliver dyrket på Frennegaard i Svaneke. Manitobahvede stammer oprindelig fra den canadiske Manitobaprovins, hvor de lokale kalder det ”præriens hvide guld”, fordi manitoba har et naturligt højt proteinindhold. Manitoba er en hård hvedesort som durumhveden. Maniotoba Pasta er en naturel pasta, der kan anvendes til det meste og som smager skønt vendt i en af Pastarigets Pasta Pesto.
TIP
Pastarigets pasta fungerer godt i en lasagne, hvor den kan erstatte traditionelle plader? Læg den i lag med f.eks. bolognese og mornaysauce, og bag den i cirka 15 min. ved 250 grader så den bliver gratinere
Pastariget Pasta med manitoba
Indhold: 230 g
Ingredienser:
40 % bornholmsk MANITOBAMEL, 20 % bornholmsk DURUM, 20% HVEDEMEL og 20 % friske danske økologiske æg, Holdbarhed: 12 mdr. fra produktionsdato.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 1544 kJ / 364 kcal
Fedt 2,7 g
heraf mæt. fedts. 0,8 g
Kulhydrat 68 g
heraf sukkerarter 2,6 g
Kostfibre 3,4 g
Protein 16 g
Salt 0 g
Log venligst ind først.
Log indOpret en gratis konto for at gemme 'Elsker' elementer.
Log indOpret en gratis konto for at bruge ønskelister.
Log ind