Der er ingen varer

I denne kategori finder i en masse spændende varer lige fra vin til chokolade til kvalitets hundefoder. Disse varer har ikke noget med Bornholm at gøre.

Underkategorier
  • Vaks Hundefoder
    VAKS er dansk produceret kvalitetsfoder, der dækker hundens behov for korrekt ernæring - gennem hele livet. VAKS er nøje sammensat af udsøgte kvalitetskontrollerede råvarer og korrekt afbalanceret, så din hund får nøjagtig de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, den har brug for. VAKs indeholder vigtige omega-3 og -6 fedtsyrer samt alle essentielle aminosyrer. Ved fremstillingen af VAKS tilsættes der ikke konserveringsmidler, kunstige farve-/smagsstoffer eller sojaproteiner.Produceret i Danmark af Henne Pet Food.
  • D' LICIOUS Chokolade & Nødder
    Vi har et bredt udvalg af chokolader, herunder chokolade bygget op omkring nødder og mandler, lakrids og tørrede frugter.
  • Pipers Chips
    Nøgleordene for Pipers Crisps er smag, kvalitet og håndværk. Historien om Pipers begyndte i 2004, da tre landmænd - Alex Albone, Simon Heering og James Sweeting - gik sammen om at producere velsmagende kvalitets chips ved hjælp af kartofler der er dyrket lokalt. Der samarbejdes kun med nøje udvalgte smagspartnere, der går lige så meget op i at producere kvalitet som dem selv. Folkene bag Pipers er drevet af deres passion omkring én ting og det er at levere den bedste smag og kvalitet som muligt. Det handler kort sagt om chips - som de burde smage. Pipers producerer nogle af de mest autentiske chips du finder på det danske marked.