Senest set
Ingen varer
Populære tags

Snaps & Spiritus

Snaps og spiritus fra Bornholm er noget helt særligt. Bornholm er nemlig kendt for at have lang tradition for at producere enestående snaps og spiritus, herunder specialiteterne Honningsyp og Sevablødda.

Snaps Bornholm, Østersøens Brænderi og Bornholm Distillery har alle tre en lange historie med at producere kvalitetsdrikke, der er karakteriseret ved deres unikke og smagfulde smag.

Snaps Bornholm er kendt for deres krydrede snapse, som har en dejlig blanding af lokale krydderier, der giver dem et pirrende og karakteristisk pift.

Østersøens Brænderi, Bornholm Distillery og WILD Distillery m.fl. er især kendte for deres gin og vodka. Deres gin er lavet af lokale økologiske urter, som giver en frisk og let smag, mens deres vodka er lavet af lokale kartofler, som giver den en delikat smag. Alle lavet af krydderier og urter fra det omkringliggende landskab.

Alle disse produkter er lavet af de højeste kvalitetsingredienser, som er skabt med kærlighed og stolthed. Snaps og spiritus fra Bornholm vil helt sikkert give en enestående oplevelse for alle - og du kan få dem lige herfra Bornholmskevarer.dk

Læs mereVis mindre

Konto

Menu

Opret en gratis konto for at gemme 'Elsker' elementer.

Log ind

Opret en gratis konto for at bruge ønskelister.

Log ind