Senest set
Ingen varer

Persondata:

Bornholmskevarer.dk gemmer de oplysninger du selv giver os, for at kunne levere ydelserne til dig - herunder navn, adresse, tlf.nr, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig.

Dette omfatter, men er ikke begrænset til, transportøren (fx. GLS, DAO, Shipmondo), betalingsformidleren (fx. Quickpay), regnskab (eConomic) samt evt. nyhedsbrev håndtering.

Vi videregiver eller -sælger ikke til tredjemand med henblik på dennes kommercielle virksomhed.

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark/EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på vores vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysninger og baggrunden for opbevaring. Jvf. bogføringsloven skal vi opbevare eventuelle regnskabsdata i minimum 5 år.

Alle kortbetalinger sker sikret via 3. parts betalingsgateway (Quickpay). Vi håndterer og opbevarer ikke nogen følsomme kortoplysninger.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Bornholmskevarer.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Bornholmskevarer.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. 

Som registreret hos Bornholmskevarer.dk har du efter persondataloven altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i de oplysninger, som vi har om dig.

Det kan tilgå/rette oplysninger via Kundeområdet og/eller ved at kontakte Bornholmskevarer.dk. På baggrund af eventuelle indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

Cookies:

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC.

Vi benytter disse cookies til at genkende dig og for eksempel huske, hvilke varer der er i indkøbsvognen når du handler online hos Bornholmskevarer.dk Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Læs mere om sletning og blokering af cookies her: https://minecookies.org/cookiehandtering/

Den dataansvarlige er Patrick Didriksen, info@bornholmskevarer.dk

Senest opdateret: Juni 2020

Konto

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu

Opret en gratis konto for at gemme 'Elsker' elementer.

Log ind

Opret en gratis konto for at bruge ønskelister.

Log ind