Senest set
Ingen varer
Populære tags
Lakrids Kompagniet

Lakrids Kompagniet

Lakrids Kompagniet er skabt ud fra en ubetinget kærlighed til både det søde og bornholmske. Passionen for de håndlavede søde sager har altid været der – og med en stor kærlighed til den ægte lakridssmag, som Christos oplevede, at mange delte med ham, var planen klar. 

Idémager og stifter Christos Kakavogiannis står bag Lakrids Kompagniet. Med stor passion for det traditionelle lakridshåndværk, har han skabt sin version af en bornholmsk lakrids. En blød lakrids med masser af smag og noter fra bornholmske råvarer.

Christos er vokset op med stor kærlighed til den håndlavede konfekture fra hans forældre, som ejer den bornholmske iskæde, Chris & Mario. Alt hos Lakrids Kompagniet er håndlavet fra bunden ud fra traditionsrige processer. Den borholmske lakrids fra Lakrids Kompagniet er en ubetinget kærlighed til både det søde og bornholmske. Med en kærlighed til søde sager og det kvalitetsbevidste, som kendetegner øens lokale madscene, er den bornholmske lakrids en unik forening mellem smag og luksus. 

Lakridsen er lavet over en lang kogeproces, der gør den ekstra intens, hvor blot et enkelt stykke giver stor smag. Alt er håndlavet efter egen hemmelige opskrift med gamle traditioner, hvor der røres i gryden med armkraft gennem hele kogningen. Lakridsen formes på familiens autentiske maskine, som Christos husker fra barndommen, og nu er kommet i næste generations hænder.

Ferieminder fra Bornholm

Tager du på ferie til Bornholm, vil du efter kort tid på klippeøen opleve, at den bornholmske dialekt er noget helt særligt. Gå på opdagelse i de sjove bornholmske vendinger, som hver enkel lakrids er opkaldt efter. Med hjem i kufferten vil der både være lokal lakrids og anledning til at mindes de gode stunder på solskinsøen, hvor I lærte de første borholmske gloser.

Læs mereVis mindre

Konto

Menu

Opret en gratis konto for at gemme 'Elsker' elementer.

Log ind

Opret en gratis konto for at bruge ønskelister.

Log ind