Senest set
Ingen varer
Populære tags
Bornholmerhampen

Bornholmerhampen

Bornholmerhampen er økologisk produceret industrihamp med det formål at forarbejde frø og blade til forskellige sunde fødevarer, f.eks. økologisk hampete.

Bornholmerhampen har igangsat en produktion af økologisk industrihamp med det formål at forarbejde frø og blade til forskellige sunde fødevarer. Ud over at være en plante der imødekommer alle krav om bæredygtighed besidder fødevarer indeholdende hamp en masse sundhedsfremmende egenskaber.

Et af nøgleordene i vores virksomhed er kvalitet og bæredygtighed i enhver forstand: hampen optager med sin kraftige bladvækst store mængder co2, produktionen er økologisk og forarbejdningen foregår lokalt. Vores hampeprodukter kan således karakteriseres som klimavenlige fødevarer, idet man kan følge deres korte vej fra jord til bord, ligesom at hampen i sig selv er god for klimaet.

Bag Bornholmer Hampen ligger en årelang interesse for sunde fødevarer, miljøspørgsmål og økologi, ligesom vi mener, at Bornholm som lokalitet med mange grønne initiativer og gode samarbejdsmuligheder er det perfekte sted at realisere et hampeeventyr.

Læs mereVis mindre
54,00 DKK
Dejlig afslappende økologisk Relax hampete fra Bornholmerhampen, håndplukket, sorteret og tørret på Bornholm. Mild og rund te med pebermyntens friskhed og lakridsrodens sødme, hertil kommer lindeblomst, kamille og...
Ikke på lager!

Konto

Menu

Opret en gratis konto for at gemme 'Elsker' elementer.

Log ind

Opret en gratis konto for at bruge ønskelister.

Log ind