Senest set
Ingen varer
Populære tags
Lehnsgaard

Lehnsgaard

Lehnsgaard Bornholms Oliemølle producerer rapsolie og sennep af bornholmsk dyrkede frø samt en lang række af andre specialiteter.

Bornholm er omkranset af Østersøen, hvor frisk luft og flest solskinstimer i Danmark skaber et perfekt klima for dyrkning af raps. Et mildt forår og en solrig sommer er ideelt for rapsfrø og det kan smages i den færdigpressede rapsolie af rapsens kim. Alt er dyrket og forarbejdet på Bornholm – Bornholm er et stort spisekammer.

Lehnsgaard Bornholms Oliemølle producerer koldpresset rapskimolie af afskallet raps. De udvinder rapskimolien ved koldpresning, der er en mere skånsom metode end varmpresning. Lehnsgaard producerer i en høj kvalitet med en mild afrundet smag og smuk gylden farve. Rapsolien findes i mange smagsvarianter. De gule rapsmarker og duften af den bornholmske sommer. Gylden koldpresset rapsolie fra millioner af rapsfrø. Den bornholmske natur byder på mange oplevelser, som kan sætte kulør på vores spisebord.

Læs mereShow less
Lehnsgaard Honningsennep 250 gr. Lehnsgaard Honningsennep 250 gr.
Begrænset specialtilbud
28,95 DKK 29,95 DKK
Sennep med honning fra Lehnsgaard Bornholms oliemølle En sødere sennep som både egner sig til en god grill pølse eller til glasering af forkellige slags kød eller grønsager. 
Ikke på lager!

Konto

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu

Opret en gratis konto for at gemme 'Elsker' elementer.

Log ind

Opret en gratis konto for at bruge ønskelister.

Log ind