Senest set
Ingen varer
Populære tags
NXØ Brewery

NXØ Brewery

I Nexø på Bornholm brygger vi forfriskende drikke for hånden. Med respekt for det gode håndværk.

Baseret på økologiske råvarer for derved at skabe smagfulde resultater, der er synergi for krop og sjæl.

Læskedrik og idéen

Historien og idéen bag NXØ Brewery blev til i sommeren 2016. Fortællingen om det gamle bryggeri, der fra 1865 – 1970’erne producerede øl og læskedrikke, har vi vakt til live igen. Derved har vi bragt en årelang brygger tradition tilbage til byen i øst.

Der er sket meget siden, vi startede vores eksperimenter hjemme på køkkenbordet og vi har arbejdet henimod, at dele vores passion for smagfulde kvalitets produkter med jer alle hver og en. De første varianter vi lancerede tilbage i 2017 var , Vandkefirperler. Vores fermenterede læskedrikke, der var de første kommercielle vandkefir produkter nogensinde på markedet i Danmark. Med det sagt. Vil vi være i fortsat vækst, finde på nye smagfulde varianter og være i konstant udvikling for at optimere vores produkter til gavn for alle, der nyder vores alternative drikke.

Rene råvarer

Derfor giver det god mening, for os, at det er den rene råvare og den ægte smag, der er fokus på i vores produkter.

Vores produkter er ikke tilsat nogen form for unaturlige tilsætninger, kunstige sødemidler, aromaer eller lingende . Vi bruger udelukkende, det moder jord kan give os af, 100% økologiske og ærlige råvarer, og i det omfang det er muligt bruger vi råvarer fra Bornholm. 

Vi har respekt for historien og dyderne for godt gammeldags håndværk, og derfor er hver eneste flaske håndbrygget i Nexø.

Læs mereVis mindre

Konto

Menu

Opret en gratis konto for at gemme 'Elsker' elementer.

Log ind

Opret en gratis konto for at bruge ønskelister.

Log ind