
Snaps Bornholm № 5 vanilje økologisk snaps

Le Ports kendte Anisbrød melblanding, her bestiller du en lille bid af Le Port og Bornholm med hjem i form af en færdig Anisbrød-melblanding.
Der skal kun tilsættes gær og vand
OBS !! Bedst før: 18-12-21
Historien om Anisbrødet og Le Port går tilbage til 1976, da Jette Jantzen købte Vang Bodega – og gjorde den til gourmet restaurant, under navnet Le Port. Jette eksperimenterede længe med at få det helt rigtige brød til restauranten og efter et par år lykkedes det med det nu ”berømte anisbrød”
Anders Lund Madsen skrev i en artikel i EB om Bornholm og Le Port: ” Og brødet må vi ikke glemme med en så enestående skorpe og fennikel-aroma at talrige snushaner fra ind- og udland har forsøgt at lure hende opskriften af.
Fremgangsmåde fremgår på etiketten.
Ingredienser:
Økologisk hvedemel Ekstra, Øko sigtemel, Øko Durummel, Øko rørsukker, Øko anis, Øko maltmel, salt.
Alt melet kommer fra Bornholms Valsemølle.
Nærings indhold Per 100g
Energi (Kj/Kcal) 1459 Kj / 346
Opbevares mørkt og tørt
Log venligst ind først.
Log indOpret en gratis konto for at gemme 'Elsker' elementer.
Log indOpret en gratis konto for at bruge ønskelister.
Log ind