Senest set
Ingen varer
Populære tags
×

Snaps Bornholm № 3 Figen økologisk snaps

Snaps Bornholm figensnaps nr. 3 har ikke noget at skjule. Det er en fremstormende og modig smagsvariant, der viderefører frugtens fyldige og fugtige karakter af god Bornholmsk Økologisk snaps med Figen 

Læs mereVis mindre
249,00 DKK
På lager!
Levering

Shoppen viser automatisk billigste levering (vægtbaseret), når varer tilføjes kurven!
- ved kassen kan alternativer vælges mod evt. tillæg.

Pakkeshop levering: fra
DAO Pakkeshop - 2-3 dage 39,-
Postnord Pakkeshop - 1-2 hverdage 45,-
Bring Pakkeshop - 1-2 hverdage 45,-

Hjemme levering: fra
DAO Home - 2-3 dage 49,-
Postnord Home - 1-2 hverdage           64,-

Erhverv levering (ex. moms):        fra
Postnord Business - 1-2 hverdage 40,-


Se mere under Levering & Priser.


Fragtpriser til udlandet kan først beregnes, når den pågældende adresse oprettes.
International shipping is calculated when the actual address is created.

Reference:
№ 3
Varemærke:
Elsker226
Tilføj til ønskeliste
Beskrivelse

Snaps Bornholm № 3 Figen økologisk snaps

Figenbladet er ofte brugt i klassisk malerkunst for at skjule nøgenhed, og fignen i sig selv har spillet en stor rolle i oldtidens myter og historier. Vores figensnaps har derimod ikke noget at skjule. Det er en fremstormende og modig smagsvariant, der viderefører frugtens fyldige og fugtige karakter i den smagfulde Bornholmske snaps nr. 3 og den er selvfølgelig også Økologisk.

Snaps Bornholm № 3 Figen økologisk snaps er en prisvindende drik, der har vundet guld ved Nordic Spirits Awards i 2021. Denne snaps er produceret af økologiske figenfrugter, snapsen er destilleret på den smukke ø Bornholm i Danmark.

Snapsen er destilleret i små partier for at sikre den bedst mulige kvalitet og smag. Den har en klar, gylden farve og en frisk og frugtagtig duft med noter af modne figen og en undertone af let krydret aroma.

Smagen er kompleks og velafbalanceret med en blød, sødlig smag fra figenfrugten, som er fint afbalanceret af en subtil bitterhed fra en blanding af aromatiske urter og krydderier. Eftersmagen er lang og behagelig og efterlader en diskret varme i ganen.

Snaps Bornholm № 3 Figen økologisk snaps er velegnet som en velkomstdrink eller som en del af en aperitif til en god middag. Den kan også nydes som en aperitif eller som en afslutning på en god aften i godt selskab.

Produktet er produceret af Bornholms Brænderi, som er kendt for deres engagement i at fremstille økologiske produkter af høj kvalitet. Denne snaps er ingen undtagelse og er et godt eksempel på deres passion for at skabe gode smagsoplevelser med økologiske ingredienser.

Læs mereVis mindre
Produktoplysninger
№ 3
Holdbarhed FAQ
Relaterede varer

Konto

Klik for at se flere produkter.
Ingen produkter blev fundet.

Menu

Opret en gratis konto for at gemme 'Elsker' elementer.

Log ind

Opret en gratis konto for at bruge ønskelister.

Log ind