Senest set
Ingen varer
Populære tags
×

WILD Distillery Poul Pava "FUCK DET GODT" Organic vodka 70 cl.

WILD Distillery Poul Pava "FUCK DET GODT" Organic vodka i 70 cl. glasflaske.

Denne vodka er et kreativt samarbejde med kunstneren Poul Pava og er designet til at blive set.

WILD vodkaen er produceret i Aakirkeby på solskinsøen Bornholm og destileret hele fem gange!

Læs mereVis mindre
295,00 DKK
Ikke på lager!
Levering

Shoppen viser automatisk billigste levering (vægtbaseret), når varer tilføjes kurven!
- ved kassen kan alternativer vælges mod evt. tillæg.

Pakkeshop levering: fra
DAO Pakkeshop - 2-3 dage 39,-
Postnord Pakkeshop - 1-2 hverdage 49,-
Bring Pakkeshop <15kg - 1-2 hverdage 75,-

Hjemme levering: fra
DAO Home - 2-3 dage 49,-
Postnord Home - 1-2 hverdage           65,-

Erhverv levering (ex. moms):        fra
Postnord Business - 1-2 hverdage 44,-


Se mere under Levering & Priser.


Fragtpriser til udlandet kan først beregnes, når den pågældende adresse oprettes.
International shipping is calculated when the actual address is created.

Underret mig når tilgængelig
Reference:
Poul-Pava
Varemærke:
Elsker10
Tilføj til ønskeliste
Beskrivelse

VODKA "Fuck Det Godt"

Denne vodka er et kreativt samarbejde med Poul Pava og er designet til at blive set.

"Fuck det godt Vodka" er en 100% økologisk Vodka og kommer i en kraftig 70 cl glasflaske. Vodkaen er fremstillet på Bornholm, som er kendt for sin rene og rå natur. WILD Distillery bruger kun vand fra Smålyngsværket, som er kåret til Danmarks bedste drikkevand i 2019.

WILD Distillerys vodka er fremstillet af glutenfri hvede, som er destilleret hele fem gange. Det giver en fremragende vodka med en let, tør og meget elegant finish.

"Fuck det godt Vodka" har håndmalede designs trykt direkte på begge sider af flasken, hvilket giver en speciel 3D-lignende effekt. Vodkaen er en begrænset produktion.

WILD Distillery Bornholm Poul Pava "FUCK DET GODT" økologisk vodka 70 cl er en unik og spændende spiritus, der er skabt med omhu og kvalitet for øje. Denne vodka er fremstillet på Bornholm, hvor den er destilleret med økologisk korn og Bornholmsk kildevand, hvilket sikrer en høj kvalitet og en autentisk smag.

Navnet på denne vodka "FUCK DET GODT" er inspireret af kunstneren Poul Pava, der har designet et farverigt og unikt etiketdesign, som skiller sig ud fra mængden. Designet kombinerer det farverige og unikke, som Poul Pava er kendt for, at tænke ud af boksen og skabe noget unikt.

Smagsmæssigt byder WILD Distillery Poul Pava "FUCK DET GODT" økologisk vodka en blød og ren smag med noter af korn og et strejf af vanilje. Denne vodka kan nydes rent eller bruges som en base i cocktails og drinks, hvor den vil give en autentisk og unik smag.

Alt i alt er WILD Distillery Bornholm Poul Pava "FUCK DET GODT" økologisk vodka en unik og spændende spiritus, der skiller sig ud fra mængden med sit farverige design og autentiske smag. Denne vodka er perfekt til dem, der ønsker at udforske nye smagsoplevelser og samtidig støtte en bæredygtig og økologisk produktion.

På siden kan også tilkøbes de helt rigtige Wild vodka shots glas.

#Bornholmskevarer.dk # Wild distillery # Vodka # Bornholmsk Vodka # Økologisk Vodka # Vodka fra Bornholm # Bornholmske specialiteter #taste of Bornholm

Læs mereVis mindre
Produktoplysninger
Poul-Pava
Holdbarhed FAQ
Relaterede varer
395,00 DKK

ENE Organic Distilled Sloe Gin 40% fra WILD Distillery i flot 70cl. flaske.

Slåengin er jo normalvis rubinfarvet, da det laves som et udtræk tilsat sukker. Wild har dog valgt at destillere den, hvilket giver denne slåengin en ren og klar farve.

ENE Distilled Sloe er et alternativ til de ofte meget søde slåenginner. Den er nemlig helt fri for sukker og sødestoffer. Den bevarer dog den velkendte og behagelige smag af mandlen, som vi kender det fra slåen. Dette gør også, at den er perfekt til f.eks. juletiden, hvor risalamanden har sit indtog.

Den kan sagtens drikkes som en cocktail. Prøv den sammen med en lemon tonic, rigeligt med is og en skive citron.

439,00 DKK

Wild Distillery Bornholms Økologisk original gin i 70cl. flaske.

ENE Navy Strength holder en alkoholprocent på over 57% og giver en mere intens gin oplevelse.

ENE Navy Strength er økologisk og destilleret midt på Bornholm. Selvom den holder en højere alkoholprocent end den typiske gin, kan den godt drikkes rent med masser af is.

ENE Navy Strength smager også fantastisk i en Dry Martini eller som en klassisk Gin Tonic med citron/lime og en tør tonic som Fever Tree Indian Tonic. Husk dog at røre ginnen godt rundt med is før du topper med tonicen.

395,00 DKK

Wild Distillery Bornholms Økologisk Espresso gin 40%, 70 cl. flaske.

Destilleret med hele, økologiske kaffebønner!

ENE Espresso er destilleret med hele, økologiske kaffebønner. Det giver en en gin med en varmere aroma og en snert af kaffe i duften. Som de andre varianter er det dog ikke meningen at den skal smage af kaffe, men give et hint af en frisklavet espresso. Ginnen er perfekt til kaffeelskeren der ikke kan undvære den behagelige duft af kaffebønner.

395,00 DKK

Wild Distillery Bornholms Økologisk Tomat gin 40%, 70cl. flaske.

Selvom den ikke smager af tomat, er den lavet til at give dig den bedst tænkelige version af klassikeren, Bloody Mary.
ENE Tomat ginnens noter går nemlig fantastisk godt til denne velsmagende cocktail.

Er du mere til det klassiske og enkle, kan den også nydes med et frisk blad basilikum, en tørret skive tomat akkompagneret af en aromatisk tonic som Fever Tree Aromatic.

395,00 DKK

Wild Distillery Bornholmsk Økologisk original gin 40%, 70 cl. flaske

Original Dry er Wild Distillery Bornholms bud på en klassisk gin. Den har en fin, ren og klar smag. 

Den smager ganske glimrende i en Dry Martini eller som en klassisk Gin & Tonic med citron/lime og en tør tonic som Fever Tree Indian Tonic.

Wild ENE Øko Original dry er produceret i Aakirkeby på solskinsøen Bornholm.

295,00 DKK

WILD Distillery REN Vodka Apple 70 cl. 40%

REN Vodka 'Apple' er også det perfekte valg for et større udvalg af cocktails. Med vodkaens nuancer af æble, åbner spiritussen nye muligheder for, hvad der er muligt. For at give nogle eksempler, så kunne nogle cocktails bl.a. være en Sour Appletini, en Fall Spritz eller en Christmas Shooter. Man kunne også gå den mere klassiske vej og lave en Apple Martini eller en Moscow Mule.

289,00 DKK

Vodka Bornholm Rosé Edition er en økologisk kvalitetsvodka, som kombinerer noterne og den smukke rubinrøde farve fra den prisvindende danske Barfod Cabernet Cantor 2018 med den glasklare Vodka Bornholm.

Vodkaen er lavet af økologisk hvede og lagres med 2 mia. år gammel granit fra Bornholm. Granitten udskiller mineraler, som giver vodka sin specielle bløde smag.

245,00 DKK

Snaps Bornholm № 6 Fadlagret figen Limited Edition 2021 

Haps haps haps
Nu skal vi ha' snaps
Snaps er godt for stor og lille
Snaps det er den nye dille
Haps haps haps
Nu skal vi ha' snaps

Stor og fyldig smag med en fin sødme og en afrundet blød eftersmag. Servering: Limited Edition No 6 Fadlagret Figen er en sand vinder som en avec til desserten, kaffen eller ostebordet. Vi anbefaler, at du serverer den ved 12-14 grader. Med Limited Edition No 6 har vi skabt en af vores absolut bedste økologiske snaps, som vi er utrolig stole af. Og som med alle vores andre snapse bliver den kun bedre med tiden. 

295,00 DKK

WILD Distillery REN Vodka Orange 70 cl. 40%

God både til både sommer- og vintermåneder. Vores REN Vodka 'Orange' fra WILD Distillery har flere ansigter. Vodkaen er blevet destilleret med saftige, økologiske appelsiner, der giver dens smagsprofil et velkendt strejf af citrus. Derudover, så er der heller ikke blevet tilføjet sukker eller andre former for kunstige søde- eller tilsætningsstoffer til vodkaen under destilleringsprocessen. Den er 'all nature'.

295,00 DKK

WILD Distillery REN Vodka 'Original' 70 cl. 40%

REN Vodka 'Original' er også et perfekt fit til flere forskellige klassiske cocktails, som f.eks. en Kamikaze. Den kan også bruges til nogle af vores egne cocktails, som f.eks. en Marshmellow Sour, en Honey & Mustard Surprise eller en God Samvittighed.

Konto

Menu

Opret en gratis konto for at gemme 'Elsker' elementer.

Log ind

Opret en gratis konto for at bruge ønskelister.

Log ind